ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ! Από Δευτέρα 17/6 το ωράριο του φυσικού μας καταστήματος θα είναι καθημερινά 9:00-18:00 και Σάββατο 10:00-15:00.
-38%
, , , , ,

Avene – Cleanance Μάσκα Αποτοξίνωσης 50ml

ΚΩΔ: 3282770390445
Avene

Ο ιδανικός σύμμαχος για το ευαίσθητο δέρμα με ατέλειες, συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα και άνεση για δέρμα ελαστικό, απαλό και λαμπερό.

11,16 

Σύγκριση

Η μάσκα αποτοξίνωσης CLEANANCE είναι μια μάσκα για ορατά αποτελέσματα στο ευαίσθητο δέρμα με ατέλειες.
Χάρη στον αποκλειστικό συνδυασμό συμπυκνωμένων απορροφητικών αργίλων (19%) και απολεπιστικού περλίτη, καθαρίζει, δίνει ματ αποτέλεσμα και συσφίγγει τους πόρους από τα πρώτα 5 λεπτά. Αφήνει την επιδερμίδα άνετη και καταπραϋμένη χάρη στους υδροθρεπτικούς παράγοντες που περιέχει, οι οποίοι σχετίζονται με το ιαματικό νερό της Avène, και όλα αυτά σε μια βιοδιασπώμενη και vegan σύνθεση.
Έχει ελαφρώς πράσινη υφή που επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή, απλώνεται και ξεπλένεται εύκολα.

Χρήση: 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε όλο το πρόσωπο, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε σχολαστικά με ελαφρύ μασάζ.

Συστατικά: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). KAOLIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. GLYCERYL STEARATE. CLAY. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). PENTYLENE GLYCOL. BEHENYL ALCOHOL. PERLITE. PALMITIC ACID. STEARIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). CAPRYLYL GLYCOL. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. XANTHAN GUM

Βάρος 0,065 kg
Μάρκα

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.