ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ! Από Δευτέρα 17/6 το ωράριο του φυσικού μας καταστήματος θα είναι καθημερινά 9:00-18:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

Η Εταιρία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα medncare.gr στεγάζεται σε ένα σύγχρονο τριώροφο κτίριο στην Παπάφη 118.

Αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, καθώς και στην εδραίωση μιας γνήσιας σχέσης, εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες του.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε καλλυντικά, δερμοκαλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, βρεφικά είδη, ιατρικά αναλώσιμα, ιατρικό εξοπλισμό, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Σκοπός μας είναι ο διαδικτυακός τόπος medncare.gr να γίνει η πρώτη σας επιλογή για τις αγορές σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στην επίτευξη της όσο πιο άρτιας και γρήγορης εξυπηρέτησής σας, μέσω ενός ασφαλούς, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος που σχεδιάσαμε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του Med & Care

Αφήστε μια απάντηση