Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 & το Σάββατο 10:00-15:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω Email ή Messenger.
Προσοχή! Για τηλεφωνική παραγγελία καλό θα ήταν να γνωρίζετε τον κωδικό προϊόντος (Barcode) για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Η ιστορία της La Roche Posay ξεκινάει από πολύ παλιά! Τον 14ο αιώνα ο ιππότης Bertrand Du Guesclin σταμάτησε σε μια πηγή στην πόλη La Roche Posay της κεντρικής Γαλλίας για να ξεδιψάσει. Εκεί είδε το άλογό του να ξαπλώνει στα νερά και να θεραπεύει το έκζεμά του! Από τότε οι φήμες διαδόθηκαν, και αρκετά αργότερα, τον 19ο αιώνα, ο Ναπολέοντας έχτισε το πρώτο νοσοκομείο στις όχθες του, προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι στρατιώτες του τις δερματικές τους παθήσεις!

Έκτοτε, χιλιάδες ασθενείς έχουν περάσει από εκεί και το 1975 ο Γάλλος φαρμακοποιός Rene Levayer δημιούργησε το brand “La Roche Posay Laboratoire Dermatologique”, με σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων που δερματολόγοι θα πρότειναν στους ασθενείς τους. Έτσι σήμερα, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche Posay συνεργάζονται με 25.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα.

Πλέον, υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες σειρές, με βάση το ιαματικό νερό, που έχουν αναπτυχθεί για τις διάφορες δερματικές ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος στη διάρκεια της ζωής του. Κρέμες προσώπου για ενυδάτωση και αντιγήρανση, αντηλιακά, καθαριστικά για πρόσωπο και σώμα, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που τις απαρτίζουν.

Βλέπετε 1–16 απο 158 αποτέλεσματα