Προσοχή! Για τηλεφωνική παραγγελία καλό θα ήταν να γνωρίζετε τον κωδικό προϊόντος (Barcode) για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Η ιστορία της La Roche Posay ξεκινάει από πολύ παλιά! Τον 14ο αιώνα ο ιππότης Bertrand Du Guesclin σταμάτησε σε μια πηγή στην πόλη La Roche Posay της κεντρικής Γαλλίας για να ξεδιψάσει. Εκεί είδε το άλογό του να ξαπλώνει στα νερά και να θεραπεύει το έκζεμά του! Από τότε οι φήμες διαδόθηκαν, και αρκετά αργότερα, τον 19ο αιώνα, ο Ναπολέοντας έχτισε το πρώτο νοσοκομείο στις όχθες του, προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι στρατιώτες του τις δερματικές τους παθήσεις!

Έκτοτε, χιλιάδες ασθενείς έχουν περάσει από εκεί και το 1975 ο Γάλλος φαρμακοποιός Rene Levayer δημιούργησε το brand “La Roche Posay Laboratoire Dermatologique”, με σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων που δερματολόγοι θα πρότειναν στους ασθενείς τους. Έτσι σήμερα, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche Posay συνεργάζονται με 25.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα.

Πλέον, υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες σειρές, με βάση το ιαματικό νερό, που έχουν αναπτυχθεί για τις διάφορες δερματικές ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος στη διάρκεια της ζωής του. Κρέμες προσώπου για ενυδάτωση και αντιγήρανση, αντηλιακά, καθαριστικά για πρόσωπο και σώμα, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που τις απαρτίζουν.

ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ.

 Για εμάς, το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας. Είναι ζήτημα ζωής. Πάνω από 2 δισ. άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από δερματολογικά προβλήματα που επηρεάζουν όχι μόνο το δέρμα τους, αλλά και την καθημερινότητά τους.
Αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν λύσεις. Γιατί όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το δερματολογικό ζήτημα, συχνά επηρεάζει αυτόν που το βιώνει περισσότερο από όσο κάποιος θα νόμιζε. Με τη βοήθεια και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, σχεδιάζουμε συνθέσεις αποτελεσματικές, ασφαλείς και δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να φροντίσουν καλύτερα το δέρμα τους.  Με τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες του κόσμου στο πλευρό μας, δημιουργούμε το μέλλον της δερματολογικής φροντίδας.
ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
# SkinIsMoreThanSkin

Βλέπετε 1–16 από 86 αποτελέσματα