Προσοχή! Για τηλεφωνική παραγγελία καλό θα ήταν να γνωρίζετε τον κωδικό προϊόντος (Barcode) για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Τρόποι Αποστολής

  1. Αποστολή μέσω κούριερ:

Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν αποστολή:

Για αγορές από 49,00€ και άνω και μέχρι 2kg βάρους τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι ένα ευρώ (1€) ανά επιπλέον κιλό.

Χρέωση μόνο 2,20€:

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00€ και μέχρι 2kg βάρους τα έξοδα αποστολής είναι μόνο δύο ευρώ και είκοσι λεπτά (2,20€). Για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι ένα ευρώ (1€) ανά επιπλέον κιλό.

 

Ογκοχρέωση:

Για παραγγελίες που ξεπερνούν σε βάρος ογκομετρικά τα 5kg και έως 20kg για χερσαίους, καθώς και για νησιωτικούς προορισμούς, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος υπολογίζεται στα 5,00€ για χερσαίους και στα 7,44€ για νησιώτικους προορισμούς. Σε περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνά τα 20kg υπάρχει έξτρα χρέωση 5,00€ για χερσαίους και 7,44€ για νησιώτικους προορισμούς ανά 20kg.

 

Πληροφορίες παράδοσης

Εφόσον η παραγγελία σας τιμολογηθεί*, η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με  εταιρεία ταχυμεταφοράς COURIER, συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εκτός Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιόνιο και Αιγαίο, όπου τα προϊόντα αποστέλλονται σε 2 εργάσιμες).

Για κάποιες απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 – 3 εργάσιμες ημέρες. Το παραπάνω εξαρτάται αποκλειστικά από την πολιτική της ταχυμεταφοράς.

Η courier αναλαμβάνει να σας ενημερώσει με email, SMS ή τηλεφωνική κλήση για την πορεία παράδοσης.

*Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 – 9 εργάσιμες ημέρες. Πάντα υπάρχει ενημέρωση μέσω email ή τηλεφωνικής επικοινωνίας από το κέντρο εξυπηρέτησης.

 

  1. Παραλαβή από το κατάστημα:

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα medncare.gr και ως τρόπο παραλαβής έχουν την «παραλαβή από το κατάστημα» εκτελούνται κατά σειρά προτεραιότητας. Οι παραγγελίες αυτές, πρέπει να προπληρώνονται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα για να καταχωρηθούν. Μπορείτε να προβείτε σε παραλαβή της εκάστοτε παραγγελίας έπειτα από σχετική ενημέρωση μέσω email και όχι άμεσα ή χωρίς σχετική ειδοποίηση.

 

Προσοχή! Οι τιμές** στο φυσικό κατάστημα Med&Care (Παπάφη 118 , Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη) παραμένουν ίδιες με του ηλεκτρονικού μας καταστήματος MednCare.gr.

**Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Αφήστε μια απάντηση