ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ! Από Δευτέρα 17/6 το ωράριο του φυσικού μας καταστήματος θα είναι καθημερινά 9:00-18:00 και Σάββατο 10:00-15:00.
-38%
, , , , ,

Avene – Cleanance Comedomed Peeling Εντατική Κρέμα κατά των Ατελειών 40ml

ΚΩΔ: 3282770395365
Avene

Η Εντατική κρέμα κατά των ατελειών Cleanance Comedomed Peeling μειώνει τον όγκο και την ερυθρότητα των σπυριών από την 1η ημέρα, κατά τη διάρκεια των εξάρσεων.

18,53 

Σύγκριση

Η κρέμα Comedomed Peeling στοχεύει όλες τις ορατές ατέλειες του δέρματος με τάση ακμής, με μια μοναδική και εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση χάρη σε ένα συνδυασμό δερματολογικών δραστικών συστατικών:
Το Γλυκολικό Οξύ, απολεπίζει και διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων για ένα αποτέλεσμα «νέου δέρματος» χάρη στην κερατολυτική του δράση.
Το Retinoid Booster προάγει την απορρόφηση των σπυριών και τη μείωση των υπολειμματικών σημαδιών χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό του Retinal, της πιο αποτελεσματικής μορφής βιταμίνης Α, και της Comedoclastin™.
Εφαρμόζεται το βράδυ σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο μόλις εμφανιστούν οι ατέλειες και μέχρι να εξαφανιστούν, με μέγιστη διάρκεια χρήσης 15 ημέρες.
Η κρεμώδης υφή του εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση και μη λιπαρό τελείωμα στο δέρμα.

Χρήση: 1 έως 3 φορές την ημέρα. Mόλις εμφανιστούν οι ατέλειες εφαρμόστε το προϊόν βράδυ σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο (για μέγιστο διάστημα 15 ημερών). Επαναλάβετε την εφαρμογή δύο φορές την ημέρα για να στοχεύσετε τις ατέλειες.

Συστατικά: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ISODODECANE. GLYCOLIC ACID. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. GLYCERIN. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. WATER (AQUA). SODIUM HYDROXIDE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POLYMETHYL METHACRYLATE. ARACHIDYL ALCOHOL. ARACHIDYL GLUCOSIDE. BEHENYL ALCOHOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). POLYSORBATE 60. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL

Βάρος 0,045 kg
Μάρκα

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.