Προσοχή! Για τηλεφωνική παραγγελία καλό θα ήταν να γνωρίζετε τον κωδικό προϊόντος (Barcode) για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

PREGNADERM! Σχολιάστε

Εγκυμοσύνη και θηλασμός: Φροντίστε το ευαίσθητο δέρμα σας, την ξεχωριστή αυτή περίοδο!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή περίοδος για την κάθε γυναίκα.

Ένας νέος μικρός άνθρωπος δημιουργείται στα σπλάχνα της γυναίκας και αυτό από μόνο του, είναι σίγουρα ένα θαύμα.

Είναι μία εποχή χαράς, ηρεμίας και γλυκιάς προσμονής και δεν πρέπει να είναι σίγουρα, μία περίοδος στρες, παρά το γεγονός ότι αρκετές γυναίκες νοιώθουν αγχωμένες…

Πολλές γυναίκες επίσης, αισθάνονται άβολα με το σώμα τους, καθώς αρχίζει να αλλάζει μήνα με τον μήνα και αυτό είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση γι’ αυτές.

Ευτυχώς κυκλοφορούν πλέον στην αγορά, καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι της μέλλουσας μητέρας. Προϊόντα χωρίς parabens ή άλλα συντηρητικά και αλλεργιογόνους παράγοντες, ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν και να περιποιούνται το δέρμα και τις θηλές, με πλούσια σύνθεση που βοηθά στην αποφυγή ερεθισμών και φλεγμονών, τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και κατά την περίοδο του θηλασμού.

Κρέμες, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και ανάπτυξης, οι οποίες στη σύνθεσή τους περιέχουν ειδικά βιοδραστικά συστατικά και δερμοκοσμητικά βότανα, τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του στήθους, ενώ μπορούν να βελτιώσουν τη δερματική μικρο-κυκλοφορία ανακουφίζοντας από την αίσθηση πρηξίματος, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά τον τοκετό.

Και όσον αφορά στις γνωστές μας ραγάδες, που τόσο ταλαιπωρούν τις γυναίκες αισθητικά…αφεθείτε στην τεχνογνωσία προϊόντων, με συνδυασμό βιοδραστικών συστατικών και δερμοκοσμητικών βοτάνων, τα οποία συμβάλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη της εμφάνισης των ραγάδων αλλά και στην αντιμετώπισή τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσετε την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος σε κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζονται οι ραγάδες, στήθος, μηροί, γλουτοί.

Για την φροντίδα του δέρματός σας, εμπιστευθείτε τη δύναμη, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της επιστήμης και εσείς απολαύστε το ταξίδι της εγκυμοσύνης… χαρείτε αυτούς τους μοναδικούς 9 μήνες, λίγο πριν αγκαλιάσετε το παιδί σας και πριν ακούσετε το μαγικό… Μαμά!

Αφήστε μια απάντηση