Περιγραφή
Η κρέμα καθαρισμού προσώπου Face Cleansing Cream της Panthenol Extra, είναι αφρώδης και ιδανική για χρήση σε λιπαρό και θαμπό δέρμα με τάση ακμής. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τη λιπαρότητα και το υπερβολικό σμήγμα, χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που περιέχει. Αποφράσσει και συσφίγγει τους πόρους.
Η εμπλουτισμένη της σύνθεση με Λάδι Καρύδας, Βούτυρο Καριτέ, Πανθενόλη και Γλυκερίνη, είναι αποτελεσματική στο να καθαρίζει απαλά τους φραγμένους πόρους και τα μαύρα στίγματα, προσφέροντας βελούδινη υφή στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
Εμπλουτισμένη Σύνθεση:
– Λάδι Καρύδας: Ενισχύει το φυσικό φραγμό της επιδερμίδας και έχει αντιφλεγμονώδη δράση για το δέρμα
– Βούτυρο Καρυτέ: Ενυδατώνει και δίνει extra λάμψη στη θαμπές επιδερμίδες
– Πανθενόλη: Ενυδατώνει σε βάθος, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος
– Γλυκερίνη: Με θεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητες, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος. Βοηθάει εξαιρετικά τις αφυδατωμένες επιδερμίδες
Δερματολογικά Ελεγμένο Προϊόν σε Ευαίσθητες Επιδερμίδες – Χωρίς Parabens




